szkolenia
  Powrót do strony głównej
Log:
HACCP

Kurs system haccp, zasady, wdrażanie, utrzymywanie.

Kurs przeznaczony jest dla osób odpowiedzialnych za jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów branży spożywczej.

Uczestnicy zdobywają podstawowe wiadomości o analizie zagrożeń dla jakości zdrowotnej produktu oraz wyznaczaniu krytycznych punktów kontrolnych w procesie produkcji. Zajęcia prowadzone są w formie wykładów i ćwiczeń.

KURS MOŻNA RÓWNIEŻ ODBYĆ ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU LUB POCZTY W FORMIE E-LEARNINGU.

Każdy uczestnik otrzyma: certyfikat + 1 rok darmowych profesjonalnych porad z zakresu szkolenia.

Opis szkolenia:
Ustawodawstwo UE i RP w zakresie produkcji spożywczej, harmonizacja polskiego prawa żywnościowego, nowe podejście do systemów zarządzania i wewnętrznej kontroli jakości, historia i zasady systemu HACCP, terminy, definicje, zagrożenia w przemyśle spożywczym, zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej HACCP, dokumentacja i weryfikacja systemu HACCP.

Koszt całkowity brutto 400 zł (CERTYFIKAT w języku polskim i angielskim lub niemieckim – honorowany w większości krajów)

Szkolenie można ukończyć po dokonaniu zgłoszenia:

emailem: furtacz.pl@op.pl
sms-em: 570 417 254
fax-em: 32 444 69 51

KONIECZNIE PODAJĄC SPOSÓB KONTAKTU
(nr telefonu bądź e-mail oraz imię i nazwisko, a w przypadku zgłoszeń na szkolenie stacjonarne również miasto i termin)

formie stacjonarnej zapisując się na szkolenie w terminie i miejscu podanym w HARMONOGRAMIE
przez internet lub pocztę polską (e-learning)
indywidualnie po telefonicznym ustaleniu terminu



W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem
570 417 254

Kliknij tutaj
autor eurinks 12:50 13/12/16
Komentarze:
Zostaw komentarz:
Gość
Aby napisać komentarz musisz być zalogowany/zalogowana. Jeśli nie masz konta zarejestruj się.
 
Online: 0 Login i 22 Goście